Selvlæsere, der bare ikke kan få nok

18.02.21
Du kan nu låne 10 bøger digitalt

Til alle de børn der læser selv, både dem der lige er kommet i gang og alle læsehestene, er der nu gode nyheder.

Vi har nemlig sat antallet af lån pr. måned op til 10 på vores digitale medier, så du nu kan høre 10 lydbøger, læse 10 e-bøger og se 10 film helt gratis. Derudover er der mange e-bøger og lydbøger, som du kan låne helt uden at de tæller med i dine lån. Kig efter den blå markering i højre hjørne.

eReolen Go! er en børnevenlig og nem indgang til et væld af e-bøger og lydbøger, som kan bruges både på tablet, telefonen og computeren. eReolen Go! Er nem for både børn og forældre at gå ind på og i forhold til eReolen bliver du her kun præsenteret for børnematerialer. 
På eReolen Go! er der masser af inspiration at hente til hvad du skal læse, uanset om du er til gys, faglitteratur eller en spændende serie, og nu hvor vi har sat lånekvoten op til 10 lån, kan du roligt gå i gang med en af alle de gode serier. På eReolen Go! Kan du både finde anbefalinger fra andre børn og boganbefalinger delt op efter emner som ”fodboldklubber”, ”bøger, der får dig til at grine”, ”Noget der ligner Harry Potter” og meget mere.

Det er nemt at finde den rigtige sværhedsgrad, for man kan søge på fx alder eller mere i samme sværhedsgrad.
Det er supernemt at låne bogen så snart du har fundet en du gerne vil læse og så har du bogen i 30 dage inden den afleverer sig selv. Du skal altså ikke tænke på, om der løber gebyrer på. 

Det eneste der skal til er, at du selv eller dit barn skal være oprettet som låner. Er I ikke det endnu, kan du nemt gøre det selv her på hjemmesiden og så er I straks klar til at låne digitale bøger.

Bliv oprettet som låner her

Der findes rigtig mange gode læs-selv-bøger på eReolen, vi kan bl.a. anbefale disse: