Colourbox

Børnebiblioteket i Grenaa er delvist lukket d. 1.-5. december

17.11.23
Nyt legetøj og sanseoplever på børnebiblioteket i Grenaa

Allerede i foråret eksperimenterede vi med at flytte rundt i børnebiblioteket og skabe mere rum til de yngste lånere og i løbet af vinteren vil vi flytte en masse nye sanselige oplevelser ind i biblioteksrummet, forhåbentlig til glæde for store og små. 

Det gør vi for at understøtte biblioteket som et særligt rum, hvor vi vil pirre nysgerrighed, forundring og sanselighed, med god plads til bøger og højtlæsning.

Vores udgangspunkt er at skabe de bedste rammer for fordybelse og fortællinger, hvor børn og andre, der skulle have lyst, i bogstaveligste forstand, kan spejle sig i litteraturen.

I forhold til det nye legetøj har vi gjort os umage for at finde noget, der ikke er at finde i et hvert hjem og ikke nødvendigvis animerer til bestemte lege, så kun fantasien sætter grænserne for det sjov man kan opleve på biblioteket.  

Omrokering og ophængning af nyt legetøj vil foregå fra den 1. til og med den 5. december, hvor der vil være lidt ekstra kaotisk i børnebiblioteket.

Vi håber på jeres forståelse og glæder os til at vise det hele frem og ikke mindst se hvordan børnene tager imod det nye børnebibliotek.