Biblioteket App

Hent Biblioteket app’en til din smartphone eller tablet. Her kan du søge, reservere og blive inspireret og app’en hjælper dig med at huske, hvornår du skal aflevere dine materialer.


Hvad kan du med app'en?

Biblioteket app’en har et moderne og brugervenligt design, og funktionerne er fleksible og intuitive i brug. Med Biblioteket app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reservér, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. Hvis du endnu ikke er oprettet som bruger af biblioteket, så kan du også klare det på Biblioteket app’en. 

Bliv inspireret!

Biblioteket app’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere. 

Søg på tværs af alt!

Du kan søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app - så bliver det ikke nemmere. 

Hent den i APP Store eller Google Play

Når du henter app’en i app store eller google play skal du vælge Norddjurs Kommune og så er du i gang. Login er den samme pinkode, som du bruger via vores hjemmeside.

Hent appen i APP store

Hent appen i Google Play

 

Glemte du at aflevere?

Fremover sørger Biblioteket app’en for, at minde dig om, at dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret om at et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket.