Spor og mønstre - collager af Dorte Traasdahl Møller Poulsen

08.01.18
Grenaa Bibliotek. 8.januar - 4. februar

Dorte Traasdahl Møller Poulsen udstiller collager over temaet : En lyrisk rejse gennem ”spor og mønstre” beskrevet gennem ord og billeder.

Udstillingen består af 9 værker, dvs. 8 collager lavet i sort karton, kraftigt akvarelkarton med tilfældigt afsatte byspor, udprintede fotos på papir samt skrevne ord. Det 9. billede består af karton og akvarelkarton med tilfældigt afsatte byspor, som er udstillingens interaktive del, hvor beskueren opfordres til selv at skrive eller tegne deres umiddelbare og intuitive tankemønstre og følelsesspor.

Temaet for udstillingen er en uendelig rigdom af spor og mønstre, som man finder overalt og i alle ting hvis man åbner sig for at se det. Det gælder både fysiske spor og mønster og mentale spor og mønstre formet på baggrund af hvem du er, hvor du lever og hvad du har med fra din familie og fra din by.
Alle fotos der indgår i billede-collagerne er optaget af Dorte selv bortset fra Google Globe billederne af Grenaa-området fra himlen og fotos med udsigt til verdensrummet og til jorden.

Dorte Traasdahl Møller Poulsen er uddannet og virker som Psykolog. Fra 2013 og til nu har hun deltaget i længere kunstkurser på forskellige kunstskoler bl.a. Aarhus Kunstakademi. I 2014 og 2016 deltog hun med værker på censurerede udstillinger i Odense og Nordjylland.

Der er udarbejdet en udstillingsfolder, som man er velkommen til at tage med sig.

Torsdag d. 1. februar kl. 15.30 kan du møde kunstneren ved udstillingen.
Dorte vil fortælle om tankerne bag udstillingen og processen med billederne fra idé til færdig udstilling. Hun lægger samtidig op til spørgsmål og dialog om udstillingen.