VÆR MED I DANMARKS LÆSEKLUB 2021

03.05.21
Mandag den 3. maj. åbner Danmarks biblioteker op for Danmarks Læseklub 2021. Over ti dage kaster den landsdækkende læseklub sig over Jesper Steins ”Rampen”, som i foråret vandt Læsernes Bogpris 2021.


Det er en virtuel læsekreds, hvor man på tværs af landet læser dette års vinder af Læsernes Bogpris i 10 hurtige sprint.  De ti dage kulminerer i en online special, hvor Læseklubbens deltagere får mulighed for at gå bag om historien sammen med forfatteren.  
Læseklubben afholdes online fra d. 3-12. maj med daglige synopser, så alle har mulighed for at være med fra starten den 3. maj - eller stige på undervejs. Som deltager låner du enten bogen på biblioteket - eller som e- og lydbog på eReolen.

HVORFOR EN LÆSEKLUB?
Lysten til at læse sammen er eksploderet i de senere år. Bibliotekernes læseklubber og online læsefællesskaber, har flere steder vokset sig stærke under corona-perioden, hvor flere og flere har opdaget det potentiale, der ligger i at kunne dele og diskutere de mange indtryk, oplevelser og tanker, som bøgerne efterlader i os.

Med Danmarks Læseklub giver bibliotekerne nu endnu flere litteraturinteresserede en nem og oplagt mulighed for at dykke ned i litteraturens verden. Alle er velkommen i klubben, og da det udelukkende foregår online, er corona ikke en forhindring for at deltage.
Danmarks Læseklub har valgt at læse Jesper Steins  ”En lykkelig slutning, som udover at have vundet Læsernes Bogpris - på sin egen særprægede måde - tackler virkelig vigtige emner for, hvordan vi lever vores liv.

SÅDAN KOMMER DU MED I KLUBBEN
Alle kan være med i Danmarks Største Læseklub. Man kan deltage og læse sammen med  en læseklub som man allerede er med i, samle en ny eller bare læse med - helt som sig selv. 

I Danmarks Læseklub 2021 får du en unik mulighed for at gå på opdagelse i baghistorien sammen med forfatteren og indbudte eksperter - og møde andre, der læser med på tværs af landet. Læsningen krydres desuden med konkurrencer og overraskelser -  samt korte, levende synopser, så du kan springe på undervejs i historien.
Lån bogen på biblioteket eller eReolen - og deltag på en af følgende måder:

●    Tilmeld maillisten på læsernesbogpris.dk
●    Hop med på Litteratursidens event på facebook

Uanset, hvilken af de to muligheder du vælger, modtager du hver dag læseklubbens læsesprint og en synops -  samt alt det andet gode, Læseklubben ellers er ved at forberede til deltagerne.

 

Materialer