Sleeptimer klar i eReolens app

27.11.19
Nu er eReolens apps til iOS og Android klar med en opdatering, som bl.a. indeholder sleeptimer, hvor afspilningen stopper, når du ønsker det, nyt design og en række nye funktioner, så du nu kan indstille den ønskede læsehastighed og regulere lydniveauet inde i lydbogsafspilleren.

Smid dig trygt i sengen og lyt løs inden sengetid! Nu er eReolens apps til iOS og Android klar med en opdatering, som bl.a. indeholder sleeptimer, hvor afspilningen stopper, når du ønsker det. Foruden sleeptimer har lydbogsafspilleren fået helt nyt design og en række nye funktioner, så du nu kan indstille den ønskede læsehastighed og regulere lydniveauet inde i lydbogsafspilleren.

For Android-brugere
Vi anbefaler Android-brugere at opdatere deres app til den seneste version, da den nye lydbogsafspiller burde afhjælpe de problemer, der har været på nyere Samsung-enheder med OS 9, hvor lydbøgerne stopper afspilningen, idet enheden går i dvale.

For Android-brugere bliver det med den nye lydbogsafspiller også muligt at regulere lydniveauet og starte/stoppe afspilningen via headset.

For iOS-brugere
Den nye afspiller gør det muligt for iOS-brugere at sende lyden fra lydbogsafspilleren til andre devices via Bluetooth inde fra afspilleren.

Spørgsmål eller kommentarer
Hvis der er spørgsmål og kommentarer til den nye afspiller, er I meget velkomne til at ringe eller skrive til eReolens support. Supporten står klar til at indsamle feedback på den nye afspiller, der løbende vil blive opdateret med forbedringer og rettelser.

 

Oprindeligt skrevet af Dagmar, eReolen.