Familiebingo

01.09.21
Hvor mange rigtige kan du få? I løbet af september kan du deltage i Norddjurs Bibliotekers familiebingo og være med i lodtrækningen om en familiepræmie 

Norddjurs Bibliotekers familiebingo er for hele familien – også dem der endnu ikke har lært at læse.

Udfordringerne opfordrer til sjov og leg med ord: Forsøg eksempelvis at sætte T foran alle ord I siger, mens I spiser aftensmad, eller hvad med at synge hele ABC-sanger mens I hopper? Udfordringerne kan også bruges til at stimulere og forstærke fordybelse og læselyst, ved blandt andet at læse højt for hinanden, læse alene i mørket kun med lyset fra en lommelygte eller gå en tur med en bog i ørene. 


Læseglæden kommer ikke af sig selv, og det er vigtigt at styrke den gennem hele livet. Familiebingo er et godt redskab, der kan styrke hele familiens læselyst gennem sjove udfordringer, fælles oplevelser og fordybelse. Så kom forbi dit lokale bibliotek i Auning, Grenaa, Ørsted eller Ørum og hent jeres udfordringsark fra d. 1. september.  


Hvis I klarer alle 30 udfordringer eller samler mindst 100 point, er I med i lodtrækningen om en familiepræmie. Udfordringerne Udfordringen varer fra 1. september til 30. september, og jeres udfyldte udfordringsark skal afleveres senest d. 4. oktober. 
 

Print Familiebingo her eller hent på en dit lokale bibliotek: