Biblioteket til Grenaa Kulturaften: Skab Din Egen Livsglæde

21.09.23
Grenaa kulturaften er en aften hvor du kan møde mange af byen spændende kulturinstitutioner og opleve en bymidte der summer af musik og kreativitet.

Besøg vores hyggelige bibliotekstelt, der står opstillet foran Grenaa Boghandel til årets Kulturaften, hvor temaet er livsglæde og hvor vi stiller spørgsmålet: Hvad gør dig glad?

Lav dit eget musikinstrument:
I biblioteksteltet kan du udfolde din kreativitet og lave dit helt eget musikinstrument, der kan vise hvad der gør dig glad. Alle er velkomne til at deltage i aktiviteten og bagefter kan du tage dit eget musikinstrument med dig ud i byen og sprede musikalsk glæde.

Revy og quiz:
På bibliotekets scene kan du flere gange i løbet af aftenen lytte til Store revyviser –om livet i det små, når sognepræst og visesanger Kenneth Sørensen og spillemanden Flemming Sørensen underholder med livsglade viser. Tidspunkterne kan findes på www.kulturaften.dk.

Er du skarp i revy-viden kan du også deltage i revy-quizzen og vinde en fantastisk præmie fra Grenaa Boghandel.
 

Det gode ungdomsliv:
Hvad er det gode ungdomsliv og hvad gør dig glad? Du kan prøve bibliotekets poesimaskine og producere dit eget digt om hvad livsglæde er for dig eller hvad der gør dig glad.
Du kan også deltage i bibliotekets store skrivekonkurrence og vinde biografbilletter.

Kom og vær med til en aften hvor vi i fællesskab vil sprede livsglæde.

Vi ser frem til at møde dig i biblioteksteltet.