En bog ligger opslået på et bord

Bibliotekerne er åbne fra kl. 7.00-18.00

10.10.20
Nu er det igen muligt at benytte bibliotekerne uden for den betjente åbningstid, mandag til lørdag vil der være åbent fra 7.00-18.00. Og næsten alt er som det plejer at være.

OBS: Fra torsdag d. 29. november skal alle besøgende på Norddjurs Biblioteker gøre brug af enten mundbind eller visir.

Kravet gælder alle personer på 12 år eller derover, og det gælder, når du bevæger dig rundt i vores lokaler.

Det betyder, at det ikke er krav om, at du har mundbind eller visir på, når du sidder ned.


Det er som sædvanligt muligt at aflevere og låne materialer, man må også gerne sætte sig ved et bord og læse dagens avis eller benytte en pc og printe.

Indtil videre kan man dog ikke benytte sig af alle børnebibliotekets legeredskaber.

Bibliotekerne lukker gradvist op og alle, der benytter bibliotekerne, skal overholde sundhedsmyndighedernes retningslinjer, både personale og brugere.

Der vil være skiltet med retningslinjer for blandt andet brug af værnemidler, at holde afstand, vask af hænder, rengøring og sprit.

Der er også restriktioner på brug af vores mødelokaler, så kontakt din lokale afdeling, hvis du har brug for at høre nærmere om dette.

Arrangementer

I forbindelse med arrangementer i efteråret vil der være færre pladser, så vi kan sikre god afstand. Vi anbefaler, at man køber billet/bestiller billet på forhånd, så du er sikker på at få en plads og vi samtidig kan mindske kontakt ved fysisk betaling. 

Hver måned kan der afhentes en folder på dit bibliotek med næste måneds arrangementer eller du kan se hele efterårets arrangementer her på hjemmesiden.
Vi tager i øvrigt forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet, hvis der kommer andre retningslinjer. 

Se bibliotekernes betjente åbningstider her