RB Digital

Adgang
Hjemmefra
Lån alverdens magasiner - læs dem i sofaen og på farten

RB Digital giver adgang til over 200 hovedsageligt engelsksprogede e-tidsskrifter. Desuden er der også en håndfuld danske titler.

Der er ikke loft på antal udlån. Læs så mange du har lyst til. 

Kom i gang med RB Digital

Gå på ind på RB Digital via linket nedenfor. Find det magasin du gerne vil læse og gå til checkout. For at vælge magasinet og læse det på PC eller mobil enhed, skal man oprette en profil. Profilen er en mailadresse og et password. Efter login kan magasinet læses direkte på skærmen. Samme login bruges, hvis man vil læse eller downloade de valgte magasiner til en mobil enhed.
 
Sådan læser du magasiner offline via apps 

Download app'en. Lidt forvirrende hedder den OneClickDigital i App Store, men den dukker op, når man søger 'rbdigital'. Når den ligger på enheden, hedder den RBdigital.

I Androids Play Butik hedder den bare RBdigital.

Benyt login-oplysningerne fra den tidligere oprettede profil som login på app'en. Man skal være online mens tidsskrifterne hentes, og derefter kan de læses offline.  
App'en fungerer kun til læsning af de valgte magasiner. For at vælge nye magasiner skal du tilbage til RB Digital for "check out" af flere magasiner.

RB Digital er kompatibel med: PC, Mac, iPhone, iPad, Android, Kindle Fire/Fire HD, Nook HD/HD+, Windows 8 og Blackberry Playbook. Læsning på PC kræver Explorer 9 eller højere. Vi har erfaret, at RB Digital er mest stabil i enten Chrome eller Firefox browseren.

OBS: Denne app er lige kommet i drift og har derfor lidt udfordringer. Den viser ikke Danmark i oversigten, men man kan i stedet vælge USA. Når man så har indtastet brugernavn, skal man vælge Danskernes Digitale Bibliotek for magasiner, ikke den med Comics.

Se en introduktions-video her


Hjælp

Find vejledninger og hjælp til RB Digital via deres generelle hjælpeside