eKurser.nu

Adgang
Fri adgang
Her finder du korte online kurser indenfor alt fra ebøger til smartphones. Kurserne gennemføres på hjemmesiden ekurser.nu, og varer typisk 10-20 minutter. Om du er begynder eller øvet, så er der noget for dig.

Hvad er eKurser.nu?

eKurser.nu er en portal, der samler små kurser om hverdags-it.  Med kurserne kan du lære at udnytte services, som stilles til rådighed på internettet.

Med portalen vil bibliotekerne give dig overblik over og indgang til it-kurser, som du kan prøve, lige når du har brug for det, og når det passer dig.

De fleste af kurserne er produceret til netop denne portal. Men portalen beskriver og linker også til kurser, der findes på forskellige organisationers hjemmesider. Ophavet angives i kursusbeskrivelsen.

Kurserne har mange forskellige ophav, så du vil finde, at formidlingen i de forskellige kurser også er meget forskellig. De kurser, som specifikt er produceret til eKurser.nu er opbygget forholdsvis ensartet.

Kurserne er udvalgt ud fra krav om aktualitet og kvalitet i indholdet og ud fra deres relevans for målgruppe.

eKurser.nu driftes i et samarbejde mellem bibliotekerne i København, Randers, Aalborg, Roskilde, Vejle og Herning . Driften er støttet af Danskernes Digitale Bibliotek.

Det er målet at tilbyde én portal, der samler et kvalitativt, bredt, aktuelt og gradueret udvalg af de eksisterende e-læringsforløb, som er produceret og løbende produceres på danske folkebiblioteker.