Om dette arrangement

Tid
10:00 - 16:00
Pris
100 Kr
Lokalitet
Danmark
Bestil billet(ter)
For voksne

Strikkefestival i Auning

24.02.18
Auning skal da også have sin egen strikkefestival!

Derfor er ildsjæl og strikkeentusiast Bente Turid Hedmann-Kristiansdottir gået sammen med Auning Bibliotek om at skabe en hyggelig og inspirerende strikkeevent.
Lørdag den 24. februar mellem kl. 10 og kl. 16 vil Auning Bibliotek og mødelokalerne summe af strikkeaktiviteter hvor inspiration, hygge og erfaringsudveksling er i fokus. 

Vi vil opfordre alle til at tage et billede af nogle af deres strikkeprojekter og sende det til aku@norddjurs.dk på forhånd, så vil vi lave en stor inspirationsvæg med billederne. 

Kl. 12.30 vil der være fælles frokost med lækker tapastallerken fra Appetit, for alle der har tilmeldt sig frokost. Frokosten inkluderer en tapastallerken og en kildevand til 100 kr., der betales ved tilmelding. Senere serverer Biblioteket også kaffe og lidt sødt. 

Hele dagen igennem vil der værre strikkeborde i biblioteket, hvor man kan sidde med sit strikke- og hækletøj, inspiration i form af strikkebøger og hinandens projekter. Kates Garn og Butik Nymann har en stand hvor de i dagens anledning har taget nogle rigtig gode tilbud med.

Workshop kl. 10.15-12.15: Strik efter engelske opskrifter med Lotte Mouritzen Hvorfor lade sig begrænse af sprog? Har du fundet den perfekte opskrift på drømme trøjen eller et fedt tørklæde, men den er på engelsk! Og så opgiver du projektet. Lad vær med det!
Kom og lær de basale strikkebegreber og forkortelser på engelsk. Vi vil også gennemgå, hvordan man omregner fra engelske mål til danske og generelle træk ved engelske opskrifters opbygning. 
Der vil også være mulighed for at lave små prøver ud fra en engelske opskrifter, så medbring noget garn og pinde (gerne strømpepinde) til det. Størrelse og materiale er lige meget, bare pind og garn passer sammen. Tag også gerne, en snoningspind, saks, papir og blyant med.

Workshop kl. 13-16: Tunesisk hækling for begyndere med Nanna fra uldfisken.dk
På kurset kommer du igennem alle de basale teknikker indenfor tunesisk hækling.
Du vil lære forskellige masketyper, ind- og udtagning, montering samt farveskift.

Medbring: Hakkenåle hvis du har. Hakkenåle mm. kan dog også købes på stedet.
Vi medbringer garn til prøver og udførligt kompendium til alle deltagere.

OBS Tilmelding nødvendigt!! Til begge workshops er der begrænsede pladser. Derfor er tilmelding nødvendig på mail aku@norddjurs.dk eller tlf: 89 59 43 02. 

Det er gratis at deltage, men frokost koster 100 kr.
Den består af en lækker tapasanretning fra Appetit og 1 kildevand.
Frokost købes her på siden - senest den 18. februar.