Om dette arrangement

Tid
10:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Target
For voksne
For voksne

INGEN

27.01.22
OPGANG2 TURNÉTEATER gæster Ørum Bibliotek med en ungdomsteaterforestilling om livets store udfordringer.

INGEN er en musikalsk og lidt magisk trackforestilling, hvor fire selvstændige fortællinger sætter identitet, ensomhed, tilhørsforhold og eksklusion under lup. Rammen for forestillingen er et øde busstoppested, hvor en gammel dame med svagt hjerte finder en efterladt taske. Taskens ejer er tydeligvis et ungt menneske, men hvad betyder det, når der i bunden af tasken ligger en bog, hvori der står skrevet "Jeg er INGEN"?

I forestillingen møder man bl.a. Rose, hvis ferie med far udfordres af, at han har medbragt sin nye kæreste. Man møder også OnlyMe, en youtuber, der har droppet alle sine venner – men stadig higer efter anerkendelse og man møder en ung mand med for meget ansvar og et hjerte, der banker for heavy metal og for sin mor, der er udenfor pædagogisk rækkevidde.

En forestilling om ungdomslivets udfordringer og om at være nogen og at være noget for andre. For hvornår er man noget? Når man bliver født? Første gang ens navn bliver sagt? Første gang nogen siger, at de elsker en? Og hvem er man, hvis man er INGEN?

I forestillingen kan man opleve Stinne Henriksen og Jacob Venndt.