En blanding af kulturhistorie og gamle praktiske opskrifter på kryddersnaps. Med botaniske kommentarer af planteekspert Per Mølgaard
Detaljer om materialet
Type
Ebog
Format
illustreret
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
66.83
Bidrag af
Beskrivelse
Downloades i EPUB-format
ISBN
9788702195682
Udgave
1. e-bogsudgave
Omfang
200 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Denne bog er en blanding af praktiske opskrifter og kulturhistorie, og som læser får man en på opleveren. Man hører og læser ikke kun om opskrifter, men får også en dybere forståelse for brændevinen og dens historiske betydning. Opskrifterne og vejledningerne er rimelig nemme at gå til, men ingredienserne kan godt være svære at tilvejebringe, fx ren alkohol, umoden pomerans eller hvidt sandeltræ. Men jeg er da blevet nysgerrig og har fundet et par stykker der skal prøves