Opskrifter på grillretter, samt en grundig gennemgang af optænding, grillkul, røgtræ, redskaber og valg af grill
Emner
grillretter grillstegning
Se alle eksemplarer
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.11
Bidrag af
Originaltitel
Grilla som proffsen!
ISBN
9788771552676
Udgave
2. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
137 sider
Forlag
Legind
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Fin koge- og teknikbog til grilleren der vil videre med sine grillteknikker. Teknikkerne beskrives systematisk og forståeligt, og underbygges i opskriftsdelen. Opskrifterne er umiddelbart til at gå til, og holder sig fornuftigt til gængse råvarer. Bogens indhold er mindre omfattende end førsteudgaven, hvilket resulterer i en mere tilgængelig bog, men samtidigt gør, at bogen mister noget af sit særpræg