- Tid
- 10:00 - 10:45
- Pris
- Billet: Gratis
- Bibliotek
- Grenaa Bibliotek
- Adresse
-
N. P. Josiassens Vej 17
8500 Grenaa
Danmark
Lyt
Der er altid mere at høre
Åbn ørene
Luk øjnene
Måske kan du høre dit hjerte banke
Måske kan du høre, at du trækker vejret
Måske kan du høre noget, der gror
En dreng
Et træ
Vinden suser i bladene
Og der er titusinde træer
En kæmpe skov
Måske kan du høre mørket derinde
INDDRAGENDE FORTÆLLETEATER
Drengen, der aldrig var bange, er en magisk fortælling om frygt, mod og venskab. Og om de lyde som findes indeni og omkring os.
Under sikker guidning af performer og fortæller Lotus Lykke Skov medvirker publikum i skabelsen af den store levende skov, det dybe og ukendte mørke, og af fortællingens figurer.
Med fortælleteatrets kraftfulde virkemidler – kroppen, stemmen og nærværende skuespil – åbnes en sprække til eventyrets verden, hvor alt kan ske.
Lotus elsker lyde. Med levende og legende skuespil, og inddragelse af publikums stemmer, fortæller hun et eventyr for ører, øjne og fantasi.
En lille rødkindet fyr vover sig ud på en livsfarlig mission for at redde sin bedste ven. Han er ikke bange for noget. Og det er i grunden underligt, for der er så meget man kan være bange for… Ikke?
KUNSTEN AT LYTTE
Når vi lytter, åbner verden sig. Det usynlige bliver mærkbart, og vi oplever mere intenst.
Små børn er eksperter i at lytte og at udtrykke sig spontant.
I forestillingen lukker vi øjnene og lytter sammen. Lydbilleder opstår i fantasien, deles i rummet og giver fortællingen liv. Lytningen er en vej ind til eventyrets store følelser, som kommer helt tæt på: kærligheden mellem en dreng og en ko, sorgen over en forsvunden ven, modet til at gå ind i det ukendte, en barnlig og naiv frygtløshed – og i sidste ende erkendelsen af at verden kan være farlig, og at vi har brug for både mod, viden og urkraft.
Skabt under Coronakrisen med Covid-19 restriktioner som benspænd, er forestillingen blevet til i et ønske om at bruge lytning og lyd til at forbinde sig på afstand.
OBS! Tilmelding er nødvendig, men gratis. Alle hoveder skal have billet - også de voksne.