Billetkøb

"Køb billetten og få oplevelsen".
- Hunter S. Thompson

Billetkøb

Her kan du købe billetter on-line til vores mange spændende arrangementer.

Billede af billetbod
Køb billetter

Billetkøb

Icon Description

Norddjurs Biblioteker sigter mod, at størstedelen af billetsalget til vores mange arrangementer foregår online.

Køb af billetter
Inden du går i gang med at købe billetter er det en god ide at have kreditkortoplysninger parat. Du har ca. 10. minutter til at gennemføre dit køb, før billetterne kan gå til en anden.

Klik ind på det link der står under det pågældende arrangement og følg vejledningen på skærmen.

NB: I henhold til ”Lov om visse forbrugsaftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten og købte billetter kan således IKKE refunderes.

Hvordan betales billetterne?
Alle køb foregår online ved brug af kreditkort. Følgende kort kan anvendes: Dankort, Visa/Dankort, MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express og JBC. Vi modtager ikke bankoverførsler og lignende.

Hvordan leveres billetterne?
Dine billetter sendes til dig som vedhæftede dokumenter på en e-mail. Billetterne skal udskrives på en printer, helst i farver, og på hvidt papir, og skal medbringes til arrangementer som bevis for dit køb.

BEMÆRK: Du skal printe alle sider, da hver billet/side har sit eget deltagernavn og unikke stregkode.

Hvis jeg ikke modtager billetterne?
Hvis du ikke efter kort tid har modtaget dine billetter, kan du undersøge, om du har et spamfilter, som blokerer for mails sendt fra ”no-reply@place2book.com”. 

Du kan også kontakte arrangøren for at få denne til at gensende e-mailen med dine billetter.

Hvordan behandles mine personlige data?
De personlige data som du indtaster i forbindelse med et køb er Place2book ApS eneindehaver af, og ingen af disse data videregives eller videresælges til tredjepart.

Dine data vil altid være synlige for arrangøren af det arrangement som du har købt billetter til, så arrangøren har mulighed for at kontakte dig vedrørende evt. aflysning, flytning eller andre vigtige detaljer vedrørende dit køb.

Dine personlige data er omfattet af loven om behandling af personoplysninger, og Datatilsynet fører tilsyn med at loven overholdes.