Åbningstider i dag
Det sker i
Det sker på Auning Bibliotek

DDB CMSMandag d. 2. marts får Norddjurs Biblioteker ny hjemmeside og bliver en del af Danskernes Digitale Bibliotek(DDB). 

Vær opmærksom på, at det desværre ikke er muligt at overføre din huskeliste til den nye hjemmeside samt at bibliotekets app (My Library) holder op med at virke, da den nye hjemmeside automatisk vil tilpasse sig mindre skærme som eks. tablets og mobiltelefoner.

Man kan ikke regne med foråret, ihvertfald ikke at det er kommet på denne dag. Til gengæld kan du regne med fortællinger i forårets tegn, en varm kop kaffe og lidt småkager, når Christian Eiming kommer og læser op.
Det er ganske vist og det er helt gratis.

Auning Bibliotek
Torsdag d. 5. marts kl. 10.00 

Emil fra LønnebergAlle elsker historierne om Emil fra Lønneberg. I denne forestilling hører I om Emils far, der går i musefælden og da han får smurt hovedet ind i dej. Emil får slet ikke tid til at komme i tøjet for den evige renden til værkstedet. Han snitter træmand nr. 100, men jubilæet bliver ensomt. Kom og se denne intime forestilling om livet på Katholt. Varighed: 60 min.
Alder 4 til 99 år. Gratis. Højst 1 voksen pr. barn. Både børn og voksne skal have billetter. Begrænset antal pladser.

Grenaa Bibliotek
Fredag d. 13. marts kl. 10.00

Auning Bibliotek
Lørdag d. 14. marts kl. 11.00 

Mød Direktøren, Kassemesteren, Nonnen eller måske Håndlangeren. Det kan være nogen af dem der er med når den lokale Brygmester Jonas Jacobsen fra Syndikatet kommer og fortæller om bryggekunsten og historierne bag specialøllene fra Syndikatet. Han vil øser af sin erfaring fra sit virke som øldommer såvel som brygger, når han fortæller om den store mangfoldighed indenfor specialøl og brygning af dem. Han vil i løbet af aftenen præsentere os for 6 forskellige specialøl og deres historie. Det kan ikke anbefales at man kører hjem bagefter.

Pris 100 kr.
Køb billet på Auning Bibliotek eller online her
Tilmeldingsfrist senest d. 16. marts.

Auning Bibliotek
Torsdag d. 19. marts kl. 19.30

 

Motionsbanko

I denne sæson vil der være motionsbanko 1 gang hver måned. Vi starter ud med at de 3 første måneder er på lørdage. Så spring op af sofaen og tag familien med ud på en dejlig tur rundt i Auning. I køber pladerne på biblioteket og får udleveret et kort over ruten, som er på ca. 3 km. 
Ruten er velegnet til barnevogne, kørestole ol. 
Pris : 10 kr. pr. plade.

Ingen tilmelding, mød op på biblioteket og bliv guidet i gang

Auning Bibliotek
Lørdag d. 21. marts kl. 10.00-12.45 

Ta’ med Norddjurs og Syddjurs Biblioteker til krimimessen i Horsens og få inspiration til læsning og mød krimiforfattere. Efter ankomsten til FÆNGSLET i Horsens kl. 10.00 kan du frit gå på opdagelse frem til kl. 17.00.

Lørdag d. 21. marts er der afgang fra 
Auning Bibliotek kl. 7.15, Ørum Bibliotek kl. 7.30, Grenaa Bibliotek kl. 7.45, Ebeltoft Bibliotek kl. 8.15 og Rønde Bibliotek kl. 8.45. 
Hjemkomst ca. 18.30 – 19.00
Pris : 150 kr. (indgangsbillet til krimimessen, bustransport og en kop kaffe/the på udturen)
Sidste frist for tilmelding og betaling er d. 16. marts til et af bibliotekerne eller online her:
Afgang fra Auning
Afgang fra Ørum
Afgang fra Grenaa

For mere information følg med på krimimessen.dk eller kontakt Lise-Lotte Andersen, Grenaa Bibliotek. 
Mail: lla@norddjurs.dk

Auning, Ørum og Grenaa Bibliotek
Lørdag d. 21. marts 

- Sansemotoriske lege for spædbørn
Den 4. torsdag i hver måned er der åben babycafé på Kulturperronen, Auning bibliotek.
Psykomotorisk terapeut, Signe Miranda viser med få lege og aktiviteter, hvordan du kan være med til at støtte og styrke dit barns sansemotorik. Kom og få inspiration samt svar på hvorfor sansemotorikken er så vigtig.
Gratis. 

Auning Bibliotek
Torsdag d. 26. marts kl. 10.00-12.00 


Kreativ påskeferieTag vennerne under armen og kom på biblioteket i din påskeferie. Vi tilbyder en masse spændende aktiviteter, hvor du kan bruge alle dine kreative evner. I vil blive instrueret i alle aktiviteterne.

Auning Bibliotek
Lørdag d. 28. marts og mandag d. 30. marts: Vi syr påskekyllinger i filt
Tirsdag d. 31. marts: Vi klipper påskepynt.
Onsdag d. 1. april: Kom og lav perle-påskeæg i forskellige størrelser. 
Gratis - ingen tilmelding.

 

Lola JensenHun er en af landets mest populære foredragsholdere. Hun er underholdende, skarp og lige i øjet, når hun sætter familien Danmarks på en humoristisk spids. Nu kommer hun til Auning, hvor hun bl.a. vil snakke om, hvordan man lærer at mestrer kunsten at sige nej, så barnet får lyst til at følge det og hvordan man kan tackle en efterfølgende konflikt, hvor man giver plads til barnets selvstændighed.

Auning Bibliotek
Onsdag d. 15. april kl. 19.30 

Pris 80 kr.

Tilmelding til Auning Bibliotek 
Du kan også købe billet online her og på www.aof-randers.dk

 

PræmaturcafeSom noget nyt afholdes der på Auning bibliotek præmaturcafé for de forældre, som har født et barn mere end 3 uger før termin. Caféen vil give forældre mulighed for at møde andre, der er i samme situation.
Caféen vil starte med at biblioteket kort fortæller om deres tilbud, hvorefter der vil komme et lille oplæg fra enten fysioterapeut Malene Henningsen, psykolog Nadia Helkjær, tale/hørekonsulent Marie Stræde eller sundhedsplejerske Birgit Christensen. Derefter vil der være plads til spørgsmål og fælles drøftelse.
Der vil i cafeén blive serveret the, kaffe og frugt
Gratis. Ingen tilmelding. 

Auning Bibliotek
Onsdag d. 15. april kl. 13.00-15.00

Netservices

 

 

 

 
 

 

                                
                 Grenaa Bibliotek  |  Auning Bibliotek  |  Ørsted Bibliotek  |  Ørum Bibliotek