Udstilling med Leif Mosevang

27.02.18
Se Grenaa Kunst- og Musikforenings udstilling med Leif Mosevang på Grenaa Bibliotek. Udstillingen kan ses til og med tirsdag d. 3. april.

Leif Mosevang, der er forankret i en nordisk tradition, er beruset af glæden over at verden kan ses – og så endda i farver. Når han maler er det en verden i farver der bliver skildret.
Motiverne er bygget op af farver, og hvert billede er tændt af kunstnerens fascination af de farver han har for såvel sit ydre som sit indre blik.
Et orgie af farver og nuancer, som er oplevet i kunstnerens sind og i naturen, og som bærer på en intens psykologisk kraft.

”Jeg dyrker selv mine farver”, udtaler Leif Mosevang. ”Atelieret er bygget nord for haven, så bevægelsen fra atelieret ned gennem haven går mod lyset, min foretrukne oplevelsesretning.
Haven er ikke anlagt efter havearkitektoniske principper, men som en maler ville arrangere en serie opstillinger, "nature morte'r" - eller rettere "nature vivante'r" - planter er jo levende.
Jeg er fascineret af fænomenet have, naturligvis planters udfoldelse af farve, men også deres måde at bevæge sig på. I mit arbejde tilstræber jeg at udtrykke mig med samme selvfølgelige kraft og blide vilje, som styrer planters vækst”.

Leif Mosevang er uddannet fra Kunsthåndværkerskolen i København og Statens Kunstakademi i Oslo.
Se og læs mere om Leif Mosevang på www.leifmosevang.dk

Arrangør: Grenaa Kunst- og Musikforening
www.grenaakunstogmusik.dk