©Rasmus Kongsgaard

Vinterbogen

25.01.19
Deltag i Vinterbogen og vind et forfatterbesøg for hele klassen!

I Biblos nye læselystkampagne, Vinterbogen, kan 1.-2. klasserne blandt andet vinde et forfatterbesøg til hele klassen af Line Kyed Knudsen, der har skrevet K for Klara og Pigerne fra Nordsletten.
”Jeg vil også fortælle jer historien om, hvordan jeg blev forfatter, for det startede nemlig med et kladdehæfte i 4. klasse”, Line Kyed Knudsen.

3.-4. klasserne kan vinde et forfatterbesøg for hele klassen af Kasper Hoff, der blandt andet har skrevet ”Gamerz”-serien og ”Drengen der fik noget i hovedet”.  ”Jeg kommer også til at fortælle om, hvordan jeg arbejder som forfatter, og hvor jeg får min inspiration fra”, siger Kasper Hoff.

5.-6. klasserne kan vinde et forfatterbesøg af Kenneth Bøgh Andersen, der blandt andet har skrevet serien ”Den Store Djævlekrig” og bøgerne om Antboy. ”Jeg vil fortælle om alt mellem Himmel og Helvede, og selvfølgelig også lidt om superhelte.”, Kenneth Bøgh Andersen.Se videoer med de tre forfattere på Biblos facebookside.

Det er super nemt at deltage i konkurrencen - læs mere om reglerne og de mange fede præmier på www.biblo.dk/Vinterbogen-2019

Materialer