Vi har en masse spændende arrangementer til dig

09.10.18
Nu da efterårsferien nærmer sig, håber vi selvfølgelig på masser af solskin, så vi kan komme ud og nyde vores ferie. Men skulle det som så ofte tidligere, blive regn og blæsevejr, så er der rig mulighed for at få nogle gode fælles oplevelser på Norddjurs Biblioteker.

Er man til børneteater kan man se forestillingerne Rødhætte og De tre bukke Bruse i Grenaa eller Grev Gris i Ørsted. Skal der være mere spræl på kunne man tage til Det Flyvende Kuffertcirkus i Auning, der byder på opvisning og cirkus-workshop. Man kan også tage til et brag af en koncert, hvor vi møder figurerne, som børnene kender fra Børnenes Trafikklub på Ørsted Bibliotek. 

Til de børn, som fascineret af teknologi kan man prøve vores VR udstyr i Ørum og Auning. Eller melde sig til en Robotworkshop på Grenaa Bibliotek, hvor man kan lære at bygge sine egne nemme robotter. 

Hvis man er mere til de stille sysler kan man spille brætspil sammen i Auning eller komme til en KreaLørdag i Grenaa, hvor der skal laves Halloween-spøgelser. Desuden er der en skattejagt for de mindste på Grenaa Bibliotek hele ugen.

Så hvis du ikke ved hvad du skal bruge din efterårsferie til, så kom endelig på besøg hos Norddjurs Biblioteker. Der er selvfølgelig også altid rig mulighed for at komme og lege, læse, finde spændende film og bøger på alle 4 biblioteker.

Læs mere om de enkelte arrangementer nedenfor.