Nyhed! Husk dine læste bøger i Biblioteket-appen

17.11.20
Hvad var det nu for en bog? Nu kan du holde styr på din læsning med den nye lånehistorik, der giver dig overblik over de materialer, du tidligere har lånt.

Det er en funktion, som længe har været et ønske hos rigtig mange brugere, nemlig at lave en liste over, hvilke bøger du har læst.

Når du har opdateret til den nyeste version af appen og givet tilladelse til opsamling af data, vil dine lån fremover blive samlet på en liste på “Min side”, så du kan se tilbage på dine tidligere læseoplevelser.

Sådan gør du

Når du har trykket dig ind på en bog i appen, tryk da på de 3 prikker i øverste højre hjørne af skærmen, og vælg 'Tilføj til lånerhistorik'.

Du finder listen over dine læste bøger på 'Min side'.

For at kunne bruge funktionen kræver det, at du har version 3.2.0 af appen - og at du accepterer de nye vilkår omkring dataopsamling første gang du åbner den. 
Du finder versionsnummer - under menupunktet 'Mere'.

Inspiration

Få ny inspiration til nye læse- og lytteoplevelser baseret på din brug af appen. I denne version af appen vil du også kunne finde mere inspiration til læsning. Med funktionen “Noget der ligner” kan du finde bøger, der minder om den bog, du er inde at kigge på - så er der ikke langt til dit næste læseeventyr.