Norddjurs udstiller Vagn og Kamilla

01.09.18
Norddjurs Biblioteker hylder Vagn Steen sammen med resten af Norddjurs.

Fra d. 4/9 til d. 30/9 er der kunst udstilling med konkretistiske værker af Vagn Steen og Kamilla Jørgensen på Ørum Bibliotek, Grenaa Bibliotek og Pavillonen. På Grenaa Havn hyldes Vagn med et smukt ur. Her er en oversigt over de udstillingerne.

Ørum Bibliotek:
HER KAN DU
lege med Vagn Steen. Oplev sproget som det fantastiske materiale det er. Sproget er tilstede overalt omkring dig, og det er bare om at gribe fat! Udstillingen tager udgangspunkt i Vagn Steens litteratur for børn og unge.Grenaa Bibliotek:
HER KAN DU
se udpluk af Vagn Steens mange og farverige konkretpoetiske digte, og samtidig gå på opdagelse i Vagn Steens bøger. 
Den 19. september kl. 14.15 holder lektor fra Kbh. Uni., Tania Ørum, foredrag om pioneren Vagn Steen.Pavillonen i Grenaa:
HER KAN DU
opleve Kamilla Jørgensen, der arbejder i feltet ml. litteratur og billedkunst, mødes med Vagn Steens originale konkretpoetiske værker fra 60’erne og 70’erne i en fælles udstilling, støttet af Statens Kunstfond. (Udstillingen i Pavillonen tages ned d. 24/9)Grenaa Havn:
HER KAN DU
se Kamilla Jørgensen vilde smukke hyldest til Vagn Steen, den permanente kunst installation, uret KNALV KNOLV.
 


Hyldesten til Vagn Steen er blevet til i et samarbejde ml. Norddjurs Biblioteker, Norddjurs Kommune, Pavillonen, Folkeuniversitetet i Norddjurs, Grenaa Havn A/S, Dansk Forfatterforening og Anholt Litteraturfestival.

Støttet af Statens Kunstfond og Kulturpuljen.
Værkerne af Vagn Steen er kurateret af AnneSophie Bergmann Steen, René Sandberg og Stine Pilmark i et samarbejde ml. Norddjurs Biblioteker og Danske Forfatterforening.