NORDDJURS BIBLIOTEKER LUKKET

22.03.21
Alle Norddjurs Bibliotekers afdelinger i Auning, Grenaa, Ørsted og Ørum er foreløbigt lukket indtil d. 5. april 2021 grundet nye Corona-restriktioner – det gælder både den betjente og den ubetjente åbningstid.

Norddjurs Kommune og dermed også bibliotekerne har stort fokus på at efterleve de generelle retningslinjer udstedt af sundhedsmyndigheder for at forhindre smittespredning og dermed sikre borgere og medarbejdere.

Vi ved I savner bibliotekerne - vi savner også jer! Der er skruet op for lån på de digitale platforme for at afbøde manglen på fysisk litteratur, lyd og film, det er ikke helt det samme uden turen til biblioteket - det ved vi alt om, men vi må stå sammen lidt endnu.

Bibliotekerne er hele tiden opmærksomme på de muligheder, der er for at åbne mere op, fx via afhentningsløsninger. Det er en frivillig mulighed for kommunerne at åbne for denne.

Lokalt afventer vi en lempelse af de restriktioner der pt. er gældende - og som bekendt er nogen af de strengeste der har været i hele corona-perioden - inden vi ser på gradvist at åbne mere op. Så hold ud. Vi er her stadig og I er meget velkomne til at ringe efter hjælp til oprettelse og det digitale, hvis det driller. I er også meget velkomne til at ringe eller skrive, hvis I mangler den sædvanlige vejledning til at finde en god bog på de digitale platforme.

  • Du kan ikke aflevere dine bøger i perioden, men der pålægges heller ikke gebyrer i perioden.  Der er rig mulighed for at benyttet vores online tilbud, se dem alle under Digitale tilbud, via dette link
     
  • Hvis du har spørgsmål til os er du meget velkommen til at ringe.
     

         Grenaa Bibliotek mandag, onsdag og fredag kl. 8-17 - 8959 2767
 

         Auning Bibliotek tirsdag og torsdag kl. 12-17 - 8959 4300
 

         Ørum Bibliotek   tirsdag og torsdag kl. 12-17 - 8959 3000
 

         Ørsted Bibliotek tirsdag og torsdag kl. 12-17 - 8648 8548
 

  • Hvis du gerne vil have dit barn oprettet, som låner, kan det gøres telefonisk på ovenstående nummer og tidsrum. Nye voksne lånere kan oprettes med NemID, via dette link


 

Med venlig hilsen

Norddjurs Biblioteker