”Klik og Hent” på Norddjurs Biblioteker

24.03.21
Norddjurs Biblioteker tilbyder fra onsdag 3. marts 2021 en ”klik og hent” ordning på kommunens fire folkebiblioteker i Auning, Ørum, Ørsted og Grenaa. Ordningen betyder, at du som låner kan udfylde en formular på bibliotekets hjemmeside med ønsker om at låne bøger indenfor et emneområde, en genre eller af bestemte forfattere. Alternativt kan du ringe til det lokale bibliotek indenfor bestemte tidsrum og afgive dine ønsker. 

Bibliotekspersonalet udvælger og pakker herefter materialet i poser, og låneren får besked om afhentningstidspunkt. Lånerne får også mulighed for at aflevere lånte materialer.

Ordningen bliver administreret betryggende og i henhold til de gældende corona- restriktioner. Der er ikke direkte kontakt mellem personale og låner, og der er ingen direkte overdragelse af materialer. Personalet er naturligvis behjælpsom på afstand og overvåger, at ordningen fungerer. Afhentning og aflevering foregår i afmærkede områder i bibliotekernes foyer el. lign. 

- Med ordningen vil vi kunne imødekomme et stor ønske hos rigtig mange lånere, og vi glæder os til igen at kunne tilbyde læsestof til Norddjurs Kommunes borgere, siger biblioteksleder Lars Lerche. Også betjening af læsekredse og ”Bogen Kommer” ordningen åbnes der for 3.3.
 

Bestil klik og hent læsepose her