En bunke af HAMA perler i mange forskellige farver

Perleplader i alle former og farver! – DIY for hele familien

03.06.20
Mange familier elsker at bruge timer på at lave de mest kreative og flotte perleplader, der kan bruges som smykker eller pynte i vinduer, på vægge, som coasters eller ude i naturen.

På biblioteket er der mange, der efterspørger nye ideer til perlepladekreation, og der er udkommet en hel del gode bøger de sidste år med rigtig god inspiration.

Imponer dine venner med vilde perle-kreationer!

Anja Takacs har lavet flere fine bøger med perleplademotiver af bl.a. vilde dyr, juleting, kager i 3D, biler, piratskibe og en rulleand, og en af hendes bøger, ”Min første perlerier”, kan bruges af børn helt ned til 3 år. Følg Anja Takacs på anja_takacs Instagram eller på https://anjatakacs.dk/.

Lisbet Lücke Larsen er en kreativ kvinde, der har lavet tre spændende bøger om perleplader med anderledes motiver og ideer til at lave bl.a. ophæng, smykker og uroer af perlerne. En af Lisbets bøger har fokus på jul og har opskrifter på 33 perleplade-juleting.

Kast dig også ud i at kreere de seje Nomere i perler, H.C. Andersens eventyr og 300 andre sjove farvestrålende motiver. 

På Instagram er der masser af inspiration af hente. Prøv fx at følge ”Pappasparlor”, der laver vildt kreative og humoristiske perleplader, som han placerer rundt omkring ude i samfundet.

 

Oprindeligt skrevet af Marianne Agger, Aalborg Bibliotekerne.

Materialer