Pappilot og flyttekassedrage

07.02.22
Vær kreativ med årets fastelavnskostumer og byg sjove og helt unikke kostumer af skrald og aflagt tøj.

Der er stadig en god måned til fastelavn, men hvis du er frisk på selv at kaste dig ud i kostumekreationerne, kan det være en fordel at være i god tid.

Det kan koste mange penge at købe kostumer til hele familien, men der er også den mulighed at skabe nogle helt specielle og unikke kostumer ved at lave dem selv.

Det er også oplagt at lade børnene selv være med til at skabe deres kostumer. På den måde får de et større ejerskab, er selv med til at sætte præg på det endelige resultat, og det giver jer alle mulighed for at nyde processen med at skabe noget sammen som familie.

Tag et kig på hvad I har af kasser, stofrester og andet, der ellers opfattes som skrald, og se om I ikke kan lave det om til et fantastisk fastelavnskostume.

Vi har samlet en liste med bøger herunder, der kan give inspiration til alt fra superhelte og prinsesser til vilde dyr og zombier.

Så uanset om du er skrap med en symaskine, god til at tegne og male eller er du bare frisk på at kaste dig ud i noget helt nyt, så er der lidt idéer at hente her.

Materialer