eKurser.nu hjælper dig

14.04.20
Bibliotekernes online IT-kurser, eKurser.nu, har oplevet en fordobling i benyttelsen de seneste uger. eKurser.nu guider dig gennem hverdagens IT og hvordan du blandt andet kommer i gang med bibliotekets e-ressourcer.

De mest populære kurser har ikke overraskende været e-kurser om bibliotekernes populære digitale tjenester, hjælp til opgaveskrivningen samt forskellige digitale kommunikationsformer, der har fået stort fokus i en tid, hvor folk ikke kan være sammen fysisk.

De mest populære kurser for tiden er: 

Dette er blot toppen af isbjerget og der findes mange e-kurser, der hjælper dig med at bruge eksempelvis borger.dk, at handle sikkert på nettet og guider dig til at it-sikker på nettet. 

Du finder oversigten over alle e-kurser her

Kom med backstage

Redaktionen på eKurser.nu er sammensat af medarbejdere fra flere forskellige biblioteker i landet. Normalt produceres der kursusindhold fra diverse multimedierum på de fysiske biblioteker. Nu er produktionen flyttet hjem, og vores kollega Mads fra Randers Bibliotekerne giver os et lille, eksklusivt indblik i en eKurser-produktion fra hjemmekontoret, som faktisk ligger i Aalborg. 

Kom med ind i kulissen her (video på Youtube)

Oprindeligt skrevet af clh, Aalborg Bibliotekerne.