Om dette arrangement

Bibliotek
Tid
10:00 - 14:00
Pris
50 Kr
Lokalitet
Danmark
For voksne

Vi broderer portrætter

22.09.18
Sidste efterårs kreative succes på Grenaa Bibliotek, ”Sy din by”, følges nu op af et nyt arrangement ”Brodet et portræt”.

”Sy din by” tog udgangspunkt i gamle matrikelkort over Grenaa, som gennem deltagernes fantasi og håndarbejdsmæssige kunnen blev til små broderede fortællinger om Grenaas historie.
”Sy et portræt” kommer til at tage udgangspunkt i portrætter af de mennesker, som betyder noget for deltagerne. Det kan være et familiemedlem, en beundret kendis eller en af de personer, som der fortælles om på opstartsmødet. 

Arrangementet er igen et samarbejde mellem Norddjurs Biblioteker, Grenaa Egnsarkiv, tekstilkunstner Maria Christiansen og frivillig Ulla Johansen. Alle med lyst til at brodere kan deltage.

Opstartsmødet finder sted på Grenaa Bibliotek lørdag d. 22. september kl. 10-14. Her vil arkivleder Nina Adamsen som inspiration til portrætterne fortælle om kendte personer fra Grenaa, mens Pelse Asboe fra Broderie Moderne i Aarhus vil komme med et oplæg om at brodere portrætter og præsentere materialer til arbejdet. 
Efterfølgende vil der være en stribe eftermiddage, hvor man mødes på Grenaa Bibliotek og syr. Maria Christiansen og Ulla Johansen vil hjælpe med de udfordringer, man kan møde i arbejdet. 

De færdige værker udstilles på Grenaa Bibliotek og derefter i Allingåbro og Grenaa.

Medbring ramme og broderigarn.

Tilmelding på Grenaa Bibliotek eller her : 

Køb billet