Foto: Unsplash/Alexis-Brown

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Target
For voksne
Køb billet(ter)
For voksne

Ny læsekreds - skal du være med?

30.11.22
Har du lyst til at læse nogle spændende, bevægende og tankevækkende bøger? Og kunne du tænke dig at diskutere dem med andre?

Så har du chancen nu hvor vi starter en ny læsekreds i Auning. Vi håber at samle en gruppe på 4 til 10 interesserede læsere. I kommer til at mødes om eftermiddagen cirka en gang om måneden. Præcis hvornår, aftaler I selv.

De bøger du kommer til at læse, er først og fremmest romaner - det være sig familiedramaer, historiske romaner eller nyere romaner der er oppe i tiden. Engang imellem kan der måske også snige sig en krimi ind bare den har indhold og der er noget at snakke om. I aftaler i fællesskab præcis hvad I vil læse.

Vi ses første gang til et uforpligtende møde på Auning Bibliotek onsdag den 30.11. kl. 16.00. Her snakker vi lidt om hvad vi kunne tænke os, og planlægger de første mødegange i det nye år.

Det er vigtigt at du tilmelder dig da der er et begrænset antal pladser.

Hvis du ønsker flere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Thomas som er bibliotekar på Auning Bibliotek. Du kan finde ham på biblioteket, ringe på 8659 4300 eller skrive til thda@norddjurs.dk.

Foto: Unsplash/ Alexis Brown

Tags